Charming Cities 5/2021

Charming Cities-pennut syntyivät 15.5.2021. Pentueen vanhemmat ovat SE*Kingabel’s Disa ja FI*Aamuruskon Bamboo.

Pennut ovat luovutusikäisiä 14-viikkoisina 21.8.2021

Classy Casablanca

Kaneli siamilaisnaamio valkoisilla merkeillä. Sopisi hyvin näyttelyharrastuksesta kiinnostuneelle. Ulkoisesti standardin täyttävä, sisäisesti silkkaa kultaa! Tulee juttelemaan ja pyytämään syliin, hillitty ja helposti käsiteltävä, mutta leikkisä.

Curitiba Criativa *Asuu serkkunsa Helmin seurana Sarin luona*

Lähes karvattomana syntynyt kaneli tonkineesinaamio (?) valkoisilla merkeillä. Leikkisä, hoikka tyttö, joka tykkää olla sylissäkin.

Charmed Chennai *Asuu koiran parhaana kaverina Annan perheessä*

Suoraturkkinen suklaatabby tonkineesinaamioinen tyttö valkoisilla merkeillä. Chennai on luonteeltaan vähän rauhallisempi ja syrjäänvetäytyvämpi kuin sisarensa, mutta tulee kyllä ihmisten luokse katselemaan, mitä milloinkin puuhataan. Turkki on hyvin hieno, silkkisen sileä ja pehmeä.

Confident Caracas *Minnan perheenjäsen*

Suoraturkkinen suklaatabby siamilaisnaamio tyttö. Caracas on oikea Soturikissa, joka tykkää vähän hurjemmistakin painileikeistä, ja on ensimmäisenä haastamassa siskojaan kaksintaisteluihin. Missä lienee leikissä mahtoi silmä vaurioitua niin, että se jouduttiin kirurgisesti poistamaan Caracasin ollessa 6-viikkoinen. Se ei kuitenkaan menoa hidastanut. Caracas osaa nätisti matkustaa autossa, on utelias ja rohkea. Turkki on silkinhieno ja suloisen pehmeä.

Cuddly Canberra *Asuu Helin ja perheen kanssa*

Suklaatabby tyttö valkoisin merkein. Cuddly Canberra tulee uteliaana tutkimaan, mitä ihmiset tekevät, tulee muitta mutkitta syliin, ja on muutenkin mielellään mukana kaikessa, mitä tapahtuu. Leikkisä ja hyväntuulinen tyttö, jolla on hyvin kihara turkki.

Cartagena Cosmopolitana *Venlan ja Kiukun perheenjäsen*

Suklaatabby tyttö valkoisin merkein. Siskoaan hieman tummempi suklaa, leikkisä, mutta kiltti tyttö. Ei yleensä tunge itse syliin, vaan tarkkailee mieluummin tapahtumia vierestä. Viihtyy usein Classy Casablancan seurassa.

Captivating Cairo

Kaneli siamilaisnaamio valkoisilla merkeillä. Pentueen ainoa poika, ihmisrakas kehrääjä, joka jäänee omaan kasvatukseen.