Feliz Natal 12/2021

Feliz Natal-pennut syntyivät joulupäivänä 25.12.2021. Pentueen vanhemmat ovat FI*Aamuruskon Betula & SE*Believe InMagic Hermes

Pennut ovat luovutusikäisiä nyt 16-viikkoisina. Pennut on rokotettu kahdesti, niillä on tunnistesiru ja rekisterikirjat, ja eläinlääkäri on tarkastanut jokaisen pennun.

Fantasma do Natal – etsii sijoituskotia Graywacken kanssa Uudeltamaalta

Sinitabby burmanaamio tyttö. Rauhallinen ja omanarvontuntoinen neiti, joka ei raisuimpiin paineihin lähde ollenkaan mukaan, vaan seuraa menoa sivusta kuninkaallisen tyynenä.

Felicidade Fenômena – asuu Hannan luona Itävallassa

Lila ticked tabby tyttö, jolla on todella pitkä, rinkulakiharainen turkki. Kiltti ja sosiaalinen, tulee mielellään syliin.

Felina Fascinante – varattu

Pehmoinen ja rauhallinen ruskeatabby burmanaamio bicolour tyttö. Sievä pikkuneiti, joka tulee kyllä viereen seurailemaan, muttei vielä itse hakeudu syliin. Kuvassa pienempi tyttö oikealla.

Felino de Fortuna – asuu Saijan perheessä

Pentueen ainoa poika on ihanan kiharainen, kaunis, suklaatäplikäs hurmuri. Hillitty ja ystävällinen luonne, ja tulee kyllä pyytämään silityksiä ja huomiota.

Festa Fabulosa – varattu

Klassinen ruskeatabby tyttönen näyttää lähes täysin mustalta. Runsas, kauniisti kihartuva turkki, ja mitä suloisin luonne. Tämä tyttö hakeutuu herkästi syliin, ja tulee juttelemaan.

Fortuna Fantastica – asuu Suvin perheessä

Kaunis suklaan värinen tyttö upealla klassisella tabbykuvioinnilla. Mukava ja reipas tyttö, mutta ei yleensä tykkää olla tapahtumien keskipisteenä. Tulee siliteltäväksi, mutta hakeutuu harvemmin syliin asti.