Kasvatuksesta eläköityneet kissat

Kaikki pentumme ovat ensimmäisen Eurooppaan vuonna 2002 muuttaneen LaPermin, CH Uluru BC Omaste Po Quincunx:in suoria jälkeläisiä, vaikka sukutauluista löytyykin kissoja ympäri maailman. Omaste eli 21-vuotiaaksi, ja kuoli hieman ennen 22-vuotissyntymäpäiväänsä tammikuussa 2021. Toivottavasti Omasten pitkäikäisyys kulkee suvussa!

Oman kasvatukseni olen aloittanut vuonna 2019 kahdella Ruotsista muuttaneella kissalla. Jaque ja Nuppu ovat eläköityneet kasvatuksesta. He ovat vuonna 2019 syntyneen Arkkitehdit-pentueen ja vuonna 2020 syntyneen Botanic Babies-pentueen vanhemmat. Koska sattumoisin molemmat kissat kantavat kanelia, oli pentueissa myös kaneliväritteisiä pentuja, punaista, cremeä, suklaata, lilaa ja kilpikonnaa. Omaan kasvatukseen näistä pentueista ovat jääneet FI*Aamuruskon Amale  Aallokko, FI*Aamuruskon Betula ja FI*Aamuruskon Bamboo.

SE* Believe inMagic Jaque Brel

SE* Believe inMagic Jaque Brel

LPL c 21 32 (born bald)

väri: lilatabbytonkineesi, kantaa kanelia

Jaque on kiltti ja harkitsevainen herrasmies, joka tykkää pötkötellä sylissä ja antaa pusuja. Kulinaristi, jolla on kallis maku. Kaiken on oltava tuoretta – jopa veden, jota juodaan mieluiten suoraan hanasta.


S* Blå Katten Polly

S* Blå Katten Polly

LPL h 21 31 (born curly)

väri: suklaakilpikonna tabby burmanaamio, kantaa kanelia ja diluutiotekijää

Nuppu on hyväntuulinen vauhtimimmi, joka mielellään osallistuu itse tekemällä kaikkeen mitä ihmisetkin tekevät, maistelee ennakkoluulottomasti kaikkia ruokia, ja kehrää paljon.

Sukutaulu Pawpedsissa

 

FI*Aamuruskon Bamboo

syntynyt: 10.04.2020

Sukutaulu Pawpeds-sivustolla

Väritys: suklaatabby tonkineesinaamio, kantaa kanelia

Bambu on Jaquen ja Nupun poika. Hän on sympaattinen, superkiltti ja rauhallinen poika, joka tulee ovelle tervehtimään, haluaa nukkua päivät sylissä ja on muutenkin mamman kultamussukka. Sosiaalinen ja ystävällinen.

Bambu on yhden pentueen, vuonna 2021 syntyneiden Charming Cities -pentujen isä. Pentueessa oli kaksi suorakarvaista tytärtä, joten selvisi, että Bambu on heterotsygootti LaPerm. Pentueen molemmat vanhemmat kantoivat kanelia, joten pentueeseen syntyi suklaa- ja kanelipentuja. Pentueen emo on Disa.

Disa
SE*Kingabel’s Disa

syntynyt: 01.07.2020

Sukutaulu Pawpeds-sivustolla

Väritys: Lilatabby valkoharlekiini

Veriryhmä: A

Kantaja: kaneli, siamilaisnaamio, solidi

Gotlannin saarella syntynyt Disa on leikkisä tyttönen, joka kiipeää syliin vaikka väkisin, ja kehrää paljon. Siro ”pikkupupu”.

 

Hermes

SE* Believe InMagic Hermes syntynyt: 30.06.2020

Sukutaulu Pawpeds-sivustolla

Väritys: sinitabby valkoisin merkein

Kantaja: burmanaamio, veriryhmä B

Veriryhmä: A

Hermes on kertakaikkisen hellunen poika, söpö ja suloinen kuin karkki ja oikein mukava herrasmies. Juttelee ja tulee oikein mielellään syliin. Hermeksen isä on kotoisin Yhdysvalloista, Oregonista, suoraan LaPermien kotiseuduilta. Hermeksen kaksi pentuetta ovat Feliz Natal-pentue sekä Geological Gems-pentue, jotka syntyivät jouluna 2021.