Kasvatuskissat 2019-2020

Kissoille on tehty Kissaliiton vaatimat FelV ja FIV – testit, sienitesti ja giardiatesti maahantuonnin yhteydessä sekä kattavat DNA-testit periytyvien sairauksien poissulkemiseksi. Kaikki testitulokset ovat negatiiviset. DNA-testit sisältävät kaikkien rotujen kaikki tunnetut perinnölliset sairaudet. 

Jaque ja Nuppu ovat nyt eläköityneet kasvatuksesta. He ovat vuonna 2019 syntyneen Arkkitehdit-pentueen ja vuonna 2020 syntyneen Botanic Babies-pentueen vanhemmat. Koska sattumoisin molemmat kissat kantavat kanelia, oli pentueissa myös kaneli/beigeväritteisiä pentuja, punaista, cremeä, suklaata, lilaa ja kilpikonnaa. Osa pennuista luultavasti kantaa kanelia. Omaan kasvatukseen näistä pentueista ovat jääneet FI*Aamuruskon Amale  Aallokko, FI*Aamuruskon Betula ja FI*Aamuruskon Bamboo. 

SE* Believe inMagic Jaque Brel

SE* Believe inMagic Jaque Brel

LPL c 21 32 (born bald)

väri: lilatabbytonkineesi, kantaa kanelia

Jaque on kiltti ja harkitsevainen herrasmies, joka tykkää pötkötellä sylissä ja antaa pusuja. Kulinaristi, jolla on kallis maku. Kaiken on oltava tuoretta – jopa veden, jota juodaan vain suoraan hanasta. 

Sukutaulu Pawpedsissa

S* Blå Katten Polly

S* Blå Katten Polly

LPL h 21 31 (born curly)

väri: suklaakilpikonna tabby burmanaamio, kantaa kanelia ja diluutiotekijää

Nuppu on hyväntuulinen vauhtimimmi, joka mielellään osallistuu itse tekemällä kaikkeen mitä ihmisetkin tekevät, maistelee ennakkoluulottomasti kaikkia ruokia, ja kehrää paljon.

Sukutaulu Pawpedsissa