Pentuesuunnitelmat keväälle 2021

Minulta on jonkin verran kyselty Aamuruskon pentuesuunnitelmia. Tällä hetkellä viime vuonna saapuneet tuontikollimme ovat vielä melko nuoria. Niinpä tässä odotellaan kovasti, että joukkio vähän varttuisi. Newtonilla on kyllä kovasti jo kollin elkeitä.

Vaikka Amale on jo hyvinkin ”vauvantekoiässä”, hän ei ole ollenkaan samaa sorttia kuin äitinsä, ja kasvattajana olenkin muutaman kerran jo pähkäillyt, mahtaako Amale olla pojista kiinnostunut ollenkaan. Suu on ollut supussa, eikä minkäänlaista kollin perään huutelua ole kuulunut. Ei kai auta kuin jossain vaiheessa asuttaa Amale Newtonin kanssa samaan huoneeseen, ja odotella, alkaisiko asia kiinnostelemaan. Ehkäpä tämä meidän kaunosielu on vain niin kainoa laatua, ettei kailota mieltymyksistään ääneen.

Suunnitelmien selkäranakana on siis toive saada pentuja Amalelle ja Newtonille. Bambua lukuun ottamatta pojat ovat vielä kovin nuoria, ja niin ovat muut tytötkin, vaikka 6 kuukauden iässä Disa huutelikin jo hetken. Disa saa vielä pitkään huudella ihan rauhassa itsekseen. Muita suunnitelmia siis haudotaan vielä tovi. Meillä on kuitenkin varttumassa kasvatukseen uutta sukupolvea jo tälle vuodelle.